Voor maximaal werkcomfort

Overall & handschoenen

Speciaal ontwikkeld voor maximaal werkcomfort en hoogwaardige bescherming tegen terugkaatsend straalmiddel.

Straaloverall

Alle professionele veiligheidskleding, dus ook straaloveralls moeten voldoen aan de 89/686/EEG richtlijnen. Gritco’s heavy-duty straaloveralls zijn niet alleen voorzien van de juiste CE-markering maar ook van de EN ISO 14877 normering (protective clothing for abrasive blasting operations using granular abrasives)

De straler is volledig beschermd tegen terugkaatsend straalmiddel, ook door de met leer versterkte mouwen, broekspijpen, ellebogen en kragen. De ademende, katoenen rugzijde houdt hem koel

Straalmiddel en stof kunnen tijdens het stralen niet in de overall komen doordat de voorkant is afgesloten met twee flappen. De eerste flap sluit met drukknoppen, de tweede met klittenband. Broekspijpen en mouwen worden afgesloten met snelsluitriemen en klittenband. De verkrijgbare maten variëren van S (50) tot XXXL (60).

 

Handschoenen

Gritco’s straalhandschoenen bieden maximale bescherming, comfort, duurzaam- en betrouwbaarheid mede dankzij Kevlar stiksel, een extra leerstrook aan de buitenkant, een dubbelgelaagde handpalm en zachte voering.