Uniek voor Nederland (en de rest van Europa!)

Experience Center

Neem de proef op de som! Ervaar eigenhandig uw beste straaloplossing in Gritco’s unieke Experience Center

Voorkom kostbare vergissingen en maak voor aankoop van straalapparatuur niet alleen uitgebreid kennis met de vele soorten straaloplossingen die mogelijk zijn, maar stel ze vervolgens ook zelf op de proef.

Uniek voor Nederland (en de rest van Europa!)
U bent van harte welkom In ons gloednieuwe en unieke Experience Center om kennis te maken met Gritco’s uitgebreide leveringsprogramma van hoogwaardige straalapparatuur. Ontdek nu zelf in praktijk wat het resultaat is van ruim 30 jaar ervaring in ontwerp, ontwikkeling en fabricage. En wat dit kan betekenen voor uw dagelijkse straalpraktijk.

 

BEPROEF ZELF ALLE PERSLUCHTSTRAALMETHODES

 • Injectiestralen
  Op vacuüm gebaseerde, multifunctionele straalmethode. Inzetbaar voor tal van voor- of nabewerkingen in een straalkast, bijvoorbeeld bij reparaties of revisiewerk.
 • Drukstralen
  Meest effectieve en efficiënte straalmethode voor het verwijderen van de zwaarste vervuiling, coating, walshuid of lasverkleuring en/of behandelen van grote objecten of grote series onderdelen. Grote verscheidenheid aan drukstraalketels en -kasten.
 • Natstralen
  Gelijktijdig stralen én ontvetten in een straalkast voor een uiterst hoogwaardige, gladde afwerking van RVS en aluminium objecten. Natstralen veroorzaakt minder stof bij gebruik van straalketels.
 • Sodastralen
  Op bakpoeder gebaseerd straalmiddel verwijdert coatings en verontreiniging zonder enige oppervlakte-aantasting. Onder andere geschikt voor de reiniging van hoogwaardige industriële installaties, componenten en matrijzen.
 • Fijnstralen (luchtgommen)
  Exacte, constante dosering van zeer fijne straalmiddelen bij lage straaldruk. Uitermate geschikt voor het stralen van hout, reinigen van gevels & monumenten en herstel van brandschade.
 • Vacuümstralen
  Voor werkomgevingen waar stof- en straalmiddelvervuiling vermeden moeten worden. Onder andere geschikt voor lasnaden, het uitvoeren van spot-reparaties en/of in-situ-blasting.

 INCLUSIEF ALLE BENODIGDE APPARATUUR

 • Straalketels
  Efficiënte, innovatieve en milieubewuste ketels voor allerlei soorten straalwerk met een ruim aanbod inhoudscapaciteiten variërend van 18 tot 500 liter
 • Straalkasten
  Uitgebreid programma straalkasten voor zowel droog, nat als sodastralen van objecten
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  Effectieve bescherming tegen terugkaatsend straalmiddel en stof. Aanbod variërend van straalhelmen, helmluchtfilters en airconditioning tot overalls en aanblaasunits
 • Vacuümstraalmachines
  Gritco’s stofvrij stralen biedt een veilige, schone straaloplossing voor bijvoorbeeld spotreparaties en/of in-situ blasting
 • Persluchtnakoelers
  Droge perslucht zorgt voor een gelijkmatige straalmiddelstroom die verstoppingen, straalketelproblemen en voortijdig onderhoud voorkomt
 • Stofafzuiging
  Eenvoudig te verplaatsen, snel te installeren afzuigingsunits beperken stofoverlast tot de (tijdelijke) straalruimte