Over Gritco

Wij weten als geen ander hoe belangrijk oppervlakte behandeling kan zijn voor uw bedrijfsprocessen. Wanneer u hiervoor Gritco producten gebruikt, profiteert u van de schat aan kennis en ervaring die we in al die jaren hebben opgebouwd.

Ruim een kwart eeuw ervaring met het ontwerpen en fabriceren van innovatieve straalapparatuur

Maak gebruik van Gritco’s uitgebreide vak-, product- en toepassingskennis. Ga voor de beste straalresultaten. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Kennis, service en Nederlandse kwaliteit

In 1990 legde Wim van der Made de basis voor Gritco. Dit als logisch vervolg op een carrière in de oppervlakte-behandelingstechniek die in 1968 van start ging. Sinds enkele jaren is de dagelijkse leiding in handen van zoon Sander. Inmiddels wordt Gritco dus bestuurd door de tweede generatie van der Made’s. Afnemers kunnen, mede hierdoor blijven rekenen op een constante bedrijfskoers die is gericht op het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande, innovatieve straaloplossingen. Oplossingen die het resultaat vormen van tientallen jaren straalvakkennis en voortdurende productontwikkeling.

Gritco's wereldwijde dealernetwerk

Vanuit het compacte hoofdkwartier in Ridderkerk heeft Gritco voortdurend gebouwd aan een uitgebreid netwerk van toegewijde wederverkopers in Europa en andere landen in de wereld. Via dit dealernetwerk vinden Gritco’s innovatieve straaloplossingen hun weg naar een gevarieerde groep nationale en internationale afnemers die prijs stellen op een hoge kwaliteitsstandaard met een scherpe prijsstelling.