Controleer uw ademlucht op gevaarlijke gassen

GX4 Gasmonitor

De RPB GX4 is een intelligente gasmonitor die tot vier gassen tegelijk kan detecteren, zodat u zeker weet dat de perslucht die u en uw medewerkers inademen veilig is.

Heeft u een intelligente gasmonitor die u volledig vertrouwen geeft in de perslucht die u en uw medewerkers inademen? De RPB GX4 is uw betrouwbare oplossing met de mogelijkheid om tot vier gassen te detecteren met eenvoudige traceerbaarheid.

Gassen zoals koolmonoxide zijn onzichtbaar voor alle menselijke zintuigen, maar worden vaak aangetroffen in industriële omgevingen. Hoewel blootstelling aan koolmonoxide op een laag niveau niet direct dodelijk is voor werknemers, heeft een langdurig contact een cumulatief effect wat ernstige lange termijn gezondheidsrisico's voor de werknemers oplevert. Met symptomen die vaak worden verward met griep, hoofdpijn of vermoeidheid, is het een ernstig probleem dat vaak te gemakkelijk wordt genegeerd.

Maak verbinding met de GX4 vanaf uw laptop, tablet, telefoon of zelfs een netwerk om realtime gegevens te bekijken, logboeken te downloaden en nog veel meer. Alle sensoren in de GX4-gasmonitor worden in realtime weergegeven op de startpagina, en met de flexibiliteit om sensoren te verwijderen, logboeken te downloaden en nog veel meer, heeft de GX4 alles in huis!